Knagsted i Roskilde

Gustav Wied sommerteater i Lützhøfts Købmandsgård

16.-19. juni, kl. 18-21 i Lützhøfts Købmandsgård, Ringstedgade 6-8, Ros- kilde. Billetpris: 70 kr. Picnickurv: 100 kr. Billetter og picnickurv købes på www.visitroskilde.dk

Velkommen til Gustav Wied sommerteaterforestilling i Lützhøfts Køb- mandsgård. Årets forestilling tager udgangspunkt i toldkontrollør Knagsted, som er en markant personlighed i Gustav Wieds persongalleri. Vi møder Knagsteds i hans liv i Roskilde samt de personer han havde omgang med og får et indblik i Knagsteds særegne personlighed. Turen går fra Stationen via Algade, ved kirkegården, ved Prinsen og til Kastellet og videre til besøget i barndomshjemmet i Veddelev.

Knagsteds djævel humoristiske væsen viser sig konstant, men alligevel er det tydeligt, at han samtidig elsker sine medmennesker på godt og ondt.

På forestillingsdagene vil der fra kl. 18 være mulighed for at besøge køb- mandsbutikken, nyde indholdet fra en picnikkurv fra Café Formidable (kan bestilles på VisitRoskilde) og lytte til PH-viser, introduceret og fremført af Helene Gerup (sang) og Per Karlsson (guitar).
Entré. Kr. 125.-

Arrangementet gennemføres i samarbejde med Roskilde Kommune, Ros- kilde Kongres Center og Bygma.

Program:
18.00: Købmandsbutikken og gårdspladsen åbner 18.45-19.15: PH-viser
19.15-19.30: Introduktion til aftenens teaterforestilling 19.30-20.30: Teaterstykket ”Knagsted i Roskilde”

For yderligere oplysninger kontakt:
Navn: Søren Moses, Museumsinspektør
T: 51 44 49 24
E: sorenmoses@roskilde.dk
Med venlig hilsen
Roskilde Museum / Lützhøfts Købmandsgård