Livsens Ondskab” på Søbygård


Ærø, 14. til 18. juli. 2009

Den flotte herregård Søbygård beliggende på Søbygårdsvej i den nordvestlige del af Ærø med postdistrikt 5985 Søby er atter i år rammen om en forestilling, og netop hvad der opføres i 2009, må have enhver wiedenskabsmands interesse. En miniferie på øen i det sydfynske øhav kan kombineres med overværelse af selveste ”Livsens Ondskab” omsat til friluftsskuespil.

Søbygårds Venner står for forestillingerne, der kan nydes fra og med 14. til og med 18. juli. Skuespillene påbegyndes kl. 20, og på afslutningsdagen 18. juli spilles tillige kl. 14.

Billetpris er i skrivende stund ikke fastlagt, men hvis priserne er som sidste år, bliver de 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn.

Skulle man før forestillingerne have behov for at styrke sig med mad og drikkevarer, må sådanne genstande medbringes. Hvis man ønsker at indtage en Søbygård-menu, som formodentlig i bedste Gustav Wied-stil vil bestå af oksesteg og æblekage á la Holmegård, serveres denne kl. 18 i et lokale på herregården. Under spisningen kan man beundre skitser til kirkeruder udført af selveste Sven Havsteen-Mikkelsen.

Billetter kan købes ved indgangen til Søbygård, og for at være på den sikre side, kan bestillinger foretages på telefon 62 58 20 90 eller 62 53 34 37